Транспортните фирми в област Бургас уведомяват, че от 13-ти януари 2020 г.,

...
Транспортните фирми в област Бургас уведомяват, че от 13-ти януари 2020 г.,
Коментари Харесай

Ето какво обхваща стачката на автобусните превозвачи в Бургаско

Транспортните фирми в област Бургас уведомяват, че от 13-ти януари 2020 година, поради започването на ефикасни протестни дейности на огромна част от автобусните превозвачи в страната, няма да изпълняват  курсове. Стачката започва в понеделник и ще продължи несигурно дълго време. Превозвачите се извиняват на пасажерите за неудобството и ги приканват за схващане и поддръжка.

До крайната мярка се стигна, откакто от сектора стачкуваха алегорично в продължение на един месец с искане към институциите за: понижаване размера на тол таксите и обсега на системата, заслужено систематизиране на средствата за субсидиране и компенсиране на транспортите, както и инкриминиране на нерагламентирания транспорт на пасажери. И с предизвестие, че в случай че нищо от това не бъде изпълнено, ще се пристъпи към ефикасни протестни дейности.

В Бургаска област транспортна компания „ М-Бус ” още преди година бе подготвена да спре транспорта в слабонаселените региони като селата в Малко Търново, поради големите загуби, които записва, и обстоятелството, че страната не отпуска нужните дотации. Идентично е ситуацията и в селата в общините Карнобат, Средец и Созопол. В началото на 2019г. бе дадено позволение на проблема, само че до такова по този начин и не се стигна.

Превозът на територията  на задачите общини: Средец, Малко Търново, Царево, Карнобат и Несебър, както и следните посоки,  няма да се извършва:
 Бургас - Велико Търново  Бургас - Варна  Бургас - Царево  Бургас - Ново Паничарево - Царево  Бургас - Ясна поляна - Царево  Бургас - Приморско - Китен  Бургас - Ясна поляна - Приморско  Бургас - Поморие - Равда - Слънчев бряг  Бургас - Каблешково - Слънчев бряг  Бургас - Айтос  Бургас - Карнобат  Бургас - Равнец - Карнобат  Бургас - Ямбол  Бургас - Сливен  Бургас - Малко Търново  Бургас - Русокастро - Желязово  Бургас - Зидарово  Бургас - Горица
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР